Legfontosabb fotók és írások,
legjobb árak ITT

Unical Modulex kondenzációs kazán

A kondenzáció előnyeiről

A kondenzációs kazánokról A kondenzáció a rejtett hő kihasználását jelenti. Ellentétben a hagyományos kazánokkal, ahol a vízgőz az égéstermékkel együtt a kéményen át távozik, a kondenzációs gázkazánok lecsapatják és felhasználják a gőz energia- és hőtartalmát. Így a kondenzációs technológia nemcsak energia- és költséghatékony, de környezetbarát is.

Unical kondenzációs kazánok

Unical moduláris kazánok Az Unical kondenzációs gázkazánok 2000-ben jelentek meg a piacon, mára pedig szinte fogalommá váltak a kondenzációs technológia világában. A német, holland és itáliai közös fejlesztéssel induló gyártás, valamint a modul-kazánok a piacon egyedülálló megoldásokat kínálnak. A MODULEX EXT kondenzációs modul-kazán annyira magas minőség, hogy a GARANCIA akár 10 év!

A több jobb

Az Unical Modulex készülékek több önálló kondenzációs kazánból, modulból állnak, melyek gyárilag kaszkádkapcsolásban vannak. Így nem kell attól tartani, hogy bármelyik egység meghibásodása esetén üzemzavar lépne fel, hiszen a többi kazán-modul működik tovább, sőt a működő modulok megpróbálják helyettesíteni a meghibásodott modult is. Ez nemcsak biztonságosabbá, de költséghatékonyabbá is teszi az üzemeltetést!

Csendes hatékonyság

Modulex kondenzációs kazán fala Az Unical Modulex EXT kazánok folyamatos modulációval, csendes üzemeléssel és kiemelkedő szezonális hatásfokkal tűnnek ki a konkurenciából. A 12 modellből álló termékcsalád (100-900 kW-ig) kazántestjei alumíniumból, szilíciumból és magnéziumból készülnek a lehető legnagyobb hatásfok elérése érdekében. Ezek a kompakt és könnyű kondenzációs kazánok kiváló, akár 1:40-es modulációs aránnyal rendelkeznek, hogy mindig a megfelelő teljesítményt nyújtsák.

Ne költsön feleslegesen fali kazánokra, válassza inkább a világon egyedülálló Unical kondenzációs gázkazánokat!

Unical szerviz:
Szerviz sor mögött, táblázatokban, megtalálhatók a szervizesek, kattintson a főoldalon a sárga csíkon az Unical kazánok, hőszivattyúk feliratra, majd kattintson a ▼ Szerviz feliratra.


Unical képviselet egész Magyarországra vonatkozóan 2006 óta a Homor és Lányai Kft.
Cégvezető: Homor Miklós épületgépész és napkollektor / hőszivattyú / kazán szakértő, mobil: 06 30-6900-421 tel/fax: 0622/37-94-36
hőszivattyú és közületi kazán e-mail: , lakossági kazán e-mail: ,
klíma e-mail: , központi e-mail:
Házhoz szállítunk szinte mindent! Jogi székhely: Székesfehérvár, Liget sor 10. | Adószámunk: 13146597-2-07
Főoldal - Unical - Kondenzációs kazánok - Vegyestüzelésű kazánok - Napkollektoros rendszerek - Hőszivattyúk, levegő víz hőszivattyú árak - Nft