Legfontosabb fotók és írások,
legjobb árak ITT

Alkon kondenzációs kazánok

Az Unicalról

Unical kondenzációs gázkazánok Az Alkon gázkazánok gyártója a több mint 40 éves múltra visszatekintő itáliai Unical. Lakossági kondenzációs gázkazánok mellett professzionális ipari termékeket is gyártanak: például forró vizes kazánokat, gőzkazánokat, olajat melegítő kazánokat, emellett szolár rendszereket, kandallókat és légkondicionáló berendezéseket is forgalmaznak. A kezdetektől különösen nagy hangsúlyt fektetnek az innovációra és a környezetvédelemre. Mára az Unical globálisan is az egyik legelismertebb márka a kondenzációs kazánok területén.

Az Alkon márkacsoport

Alkon kazánok alumínium ötvözetből Az Alkon gázkazánok kazánteste alumínium-szilícium-magnézium ötvözetből készül (erre utal az elnevezés is: „Al”, mint alumínium, és „kon”, mint kondenzációs gázkazán), így rozsdásodásuktól egyáltalán nem kell tartani. Ezek a tartós és takarékos berendezések akár 30-50%-kal is csökkenthetik az éves gázfogyasztást! Ezt az egyenletes működéssel és leszabályozással érik el, melynek köszönhetően a gázkazán mindig optimális hatásfokkal működik.

ALKON 50 ÉS 70

Alkon kondenzációs fali kazán Az Alkon 50 és 70 könnyen használható és kompakt méretű (mindössze 26,6 cm mély) kondenzációs kazán. A legmodernebb technológiával készült berendezés maximális energia-megtakarítást biztosít. A folyékony gázzal is üzemeltethető készülék rendkívüli minőséget és biztonságot képvisel, melyet a kazántestre vállalt 5 év garancia is bizonyít.

ALKON 115 ÉS 140

Alkon 115 - 140 fali, vagy álló kazánok Az Alkon 115 és 140 kondenzációs kazánokat elsősorban közepes méretű épületek (pl. 20-60 lakásos társasházak) fűtésére és melegvíz-ellátására tervezték. A gyorsan üzembe helyezhető, környezetkímélő és halk gázkazánok igazán helytakarékosak is, 47 cm mélyek. Hatékonyság tekintetében azonban nem ismernek kompromisszumokat: akár 136 kW, illetve 117 kW teljesítmény is elérhető velük kondenzációs módban.

Válassza Ön is az Alkon kondenzációs kazánokat, és tegye olcsóbbá a fűtést! Bízza magát szakértelmünkre, és keressen minket elérhetőségeinken!

Unical szerviz:
Szerviz sor mögött, táblázatokban, megtalálhatók a szervizesek, kattintson a főoldalon a sárga csíkon az Unical kazánok, hőszivattyúk feliratra, majd kattintson a ▼ Szerviz feliratra.


Unical képviselet egész Magyarországra vonatkozóan 2006 óta a Homor és Lányai Kft.
Cégvezető: Homor Miklós épületgépész és napkollektor / hőszivattyú / kazán szakértő, mobil: 06 30-6900-421 tel/fax: 0622/37-94-36
hőszivattyú és közületi kazán e-mail: , lakossági kazán e-mail: ,
klíma e-mail: , központi e-mail:
Házhoz szállítunk szinte mindent! Jogi székhely: Székesfehérvár, Liget sor 10. | Adószámunk: 13146597-2-07
Főoldal - Unical - Kondenzációs kazánok - Vegyestüzelésű kazánok - Napkollektoros rendszerek - Hőszivattyúk, levegő víz hőszivattyú árak - Nft