Legfontosabb fotók és írások,
legjobb árak ITT

Unical kazánok

Az Unical 2000-ben, holland-német-itáliai kooprodukcióban kezdte meg kondenzációs kazán (gázkazán) megoldásainak kifejlesztését. Jelenleg az Unical kondenzációs kazánok a legmagasabb minőséget képviselik a piacon, a KON kazánok prémium kategóriásak, míg a KONe, Alkon 50...140 és Modulex kondenzációs kazánok pedig egyenesen VILÁGSZÍNVONALÚAK! Szintén kiváló hatékonyságúak és magas minőségűek az Unical vegyestüzelésű kazán típusai, valamint az Unical faelgázosító kazán fajták is, amelyekkel jelentős költségeket takaríthat meg a hagyományos fatüzelésű készülékekhez képest. Újdonság a nappaliba berakható gyönyörű kazán-kandalló, ami pellettel tüzelhető.
Segítünk választani! De nem csak a kazánt tudjuk adni, hanem ismerjük és tanítjuk a legjobb hőközponti + napkollektoros kapcsolási rajzokat és vezérléseket is! Forduljon hozzánk teljes bizalommal!

Unical szerviz:
Szerviz sor mögött, táblázatokban, megtalálhatók a szervizesek, kattintson a főoldalon a sárga csíkon az Unical kazánok, hőszivattyúk feliratra, majd kattintson a ▼ Szerviz feliratra.


Unical képviselet egész Magyarországra vonatkozóan 2006 óta a Homor és Lányai Kft, de szervizes témákban ne hívják a képviseletet, mert a szervizesek nem itt vannak.
Cégvezető: Homor Miklós épületgépész és napkollektor / hőszivattyú / kazán szakértő, mobil: 06 30-6900-421 tel/fax: 0622/37-94-36
Titkársági e-mail:    Unical e-mail:    Napenergia e-mail:
Székhely: Székesfehérvár, Liget sor 10. | Adószámunk: 13146597-2-07
Levelezési cím: 8003 Székesfehérvár, Pf.:31. (Ügyfélfogadás előzetes telefonos bejelentkezés alapján)
Főoldal - Unical - Kondenzációs kazán - Vegyestüzelésű kazán - Napkollektoros rendszerek - Hőszivattyúk - Nft