Legfontosabb fotók és írások,
legjobb árak ITT

Unical Fokolus vegyestüzelésű kazánok

Fokolus kazán A katalizátoros, szilárd-tüzelésű Unical kazánokkal jelentősen csökkentheti fűtési költségeit! Míg egy hagyományos, egyszerű vegyestüzelésű kazán hatásfoka 45-55% körül mozog, az Unical Fokolusé akár a 65-75%-ot is elérheti. Ez azt jelenti, hogy 25-30%-kal kevesebb fára lesz szüksége egy-egy fűtési szezonban. Ezzel nemcsak pénzt és energiát spórolhat, de a környezetet is óvja.

Minden, ami éghető

Vegyestüzelésű Fokolus kazán A vegyestüzelésű kazán nem válogatós: fűthet hagyományos fahasábokkal, barnaszénnel, de akár deszkadarabokat, gallyakat és papírhulladékot is dobhat a tűzre. Sőt, egy pellet égő felszerelésével fapelletet, agripelletet és faaprítékot is használhat, tovább faragva így a fűtésszámlából.

Időtakarékosság

A hagyományos vegyestüzelésű kazánokat gyakran kell megpakolni, ami fárasztó és időigényes feladat. A gazdaságos Unical Fokolus kazánnal egy megpakolással akár 6-7 órán keresztül tüzelhet! Felejtse el az állandó rohangálást és ne aggódjon, hogy kialszik a tűz! Az Unical Fokolus vegyestüzelésű kazán hatékonyan és olcsón biztosítja otthona melegét.

Tartós megoldás

Az egyszerű vegyestüzelésű kazánok tűzterének felső fém részei idővel az állandó túlhevülés miatt szétéghetnek. A Fokolusba ennek elkerülése érdekében egy kőzet anyagú, boltív alakú katalizátort építettek, melynek köszönhetően a tűztér felső részét nem érik lángnyelvek. A kőzetboltív emellett visszasugározza a hőt a tűztérbe, így növelve a hatékonyságot.

Nem gáz

A vegyestüzelésű kazán remek alternatíva lehet, ha szeretne megszabadulni a drága gázfűtéstől. Akár teljesen ki is válthatja vele a gázt, de használhatja kiegészítő fűtésként is, hiszen az Unical Fokolus képes együttműködni már meglévő gázfűtési rendszerekkel is.

Váltson Ön is korszerű és hatékony vegyestüzelésű kazánra, próbálja ki az Unical Fokolust!

Unical szerviz:
Szerviz sor mögött, táblázatokban, megtalálhatók a szervizesek, kattintson a főoldalon a sárga csíkon az Unical kazánok, hőszivattyúk feliratra, majd kattintson a ▼ Szerviz feliratra.


Unical képviselet egész Magyarországra vonatkozóan 2006 óta a Homor és Lányai Kft.
Cégvezető: Homor Miklós épületgépész és napkollektor / hőszivattyú / kazán szakértő, mobil: 06 30-6900-421 tel/fax: 0622/37-94-36
hőszivattyú és közületi kazán e-mail: , lakossági kazán e-mail: ,
klíma e-mail: , központi e-mail:
Házhoz szállítunk szinte mindent! Jogi székhely: Székesfehérvár, Liget sor 10. | Adószámunk: 13146597-2-07
Főoldal - Unical - Kondenzációs kazánok - Vegyestüzelésű kazánok - Napkollektoros rendszerek - Hőszivattyúk, levegő víz hőszivattyú árak - Nft